Xibis breidt uit

Xibis heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Met een aantal grote projecten voor nieuwe klanten alsook mooie migraties en implementaties bij bestaande klanten, was uitbreiding van het Xibis-team nodig. Dit jaar hebben we vijf gespecialiseerde nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen. Hieronder stellen we ze aan u voor.

Jan Keijzer
Jan heeft een passie voor het toepassen van IT-technologie op een kosteneffectieve manier. Hij is ervaren in het creëren van oplossingen voor moeilijke businesscases en heeft een sterk gevoel van betrokkenheid. Bedrijfscontinuïteit en het minimaliseren van productiestilstand is altijd zijn topprioriteit geweest. De technologie van vandaag biedt veel kansen voor productiebedrijven, hoewel u soms out-of-the-box moet denken om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Jan is hiervoor meer dan gekwalificeerd.

 

Maurice van Montfort Belangrijke kenmerken die Maurice typeren zijn resultaatgerichtheid, vasthoudendheid, flexibiliteit en enthousiasme. Hij functioneert graag binnen een eigen verantwoordelijkheidsgebied, werkt graag projectmatig, heeft ervaring met leidinggeven en zoekt altijd de samenwerking op. Een daadkrachtige en resultaatgerichte omgeving past bij Maurice. Maurice heeft veel ervaring opgebouwd met werkzaamheden op het snijvlak IT en Finance. Met zijn hands-on mentaliteit is Maurice goed in staat te werken aan verbeteringen en vernieuwingen van processen en systemen.

 

Arjen van Middelkoop Arjen is een gepassioneerde Infor LN-senior Consultant met 25 jaar kennis en ervaring. Hij is gedreven, loyaal, verantwoordelijk, nauwkeurig en oplossingsgericht. Daarnaast staat dienstverlening voor hem hoog in het vaandel. Arjen is in staat om te discussiëren op functioneel niveau en daarbij de wensen van de klant te vertalen in een solide en gedegen oplossingsvoorstel. Hij heeft veel ervaring in het gehele traject van ontwikkeling van maatwerk, extensies en integraties op diverse Infor LN-producten in verschillende industrieën. Bovendien heeft Arjen ervaring met het geven van technische trainingen en workshops aan klanten. Met zijn enthousiasme kan Arjen een positieve bijdrage leveren wanneer er in teamverband gewerkt moet worden.

 

Aat van der Windt Aat is een ervaren gecertificeerde Infor LN logistiek Consultant met een trackrecord van succesvolle klantprojecten in Europa. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren en optimaliseren van Infor LN en Baan ERP-versies. In deze projecten had Aat de rol van Business Consultant, Solution Architect en Application Consultant. Aat heeft een positieve houding, is direct en duidelijk in zijn communicatie en is een goede teamspeler. In projecten stellen zijn vaardigheden hem in staat om relaties, gebaseerd op vertrouwen, op te bouwen met de teamleden. Naast het product Infor LN heeft Aat zijn kennis uitgebreid op het gebied van Infor Warehouse Mobility/Factory Track, waardoor hij uitstekend in staat is mee te gaan in het voortdurend veranderende applicatielandschap.

 

Leo Verbeek
Leo is een zeer ervaren hands-on ICT (project) manager met een uitstekend analytisch en probleemoplossend vermogen. In zijn eerdere functies heeft hij alle aspecten van de ICT voorbij zien komen en ook bijna alle ICT-rollen vervuld. Hij heeft daardoor een brede kennis opgedaan die hij graag met zijn team deelt. Zijn technische kennis zorgt er bovendien voor dat de afstand tot de ontwikkelaars en ontwerpers klein is, en dat hij ze inhoudelijk kan bijsturen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *