Xibis is verhuisd en krijgt een nieuw logo

Per 1 november 2023 zijn wij verhuisd. Ons nieuwe kantoor is strategisch gelegen op het bedrijventerrein bij onze partner, Infor, in Barneveld en biedt talloze voordelen zowel voor u, onze gewaardeerde relatie als voor ons. Het pand is van binnen geheel nieuw en modern ingericht, biedt meer mogelijkheden tot gebruik van demo- en vergaderruimtes en biedt ons meer mogelijkheden voor verdere groei.

Ook qua verdere innovatie, kennisontwikkeling en support biedt deze plek extra voordelen: de Infor consulting, ontwikkel en support organisatie zitten op dezelfde locatie hetgeen de lijnen tussen Infor en Xibis alleen nog maar korter en nog toegankelijker maakt.

We zijn blij dat we deze stap met alle bijkomende strategische voordelen hebben kunnen zetten.

Per 1 november zijn onze nieuwe gegevens als volgt:
Mercuriusweg 49
3771 NC Barneveld
Telefoonnummer: 0342-729 700

Al onze mobiele nummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Wij bedanken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen in ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing ons in staat zal stellen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om u binnenkort in ons nieuwe kantoor te verwelkomen!

Bij de nieuwe fase waar Xibis nu ingaat, hoort ook een nieuw logo. Het nieuwe logo van Xibis geeft nog meer aan waar wij voor staan.

Staat voor beweging
Staat voor groei
Staat voor optimalisatie
Staat voor samen zijn

Tot slot: een nieuwe locatie en een nieuw logo voor Xibis, maar onze klantgerichte en onafhankelijke dienstverlening blijft onveranderd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *