Altrex kiest voor Infor CloudSuite en migreert met hulp van Xibis

Al 70 jaar is Altrex B.V. koploper in klimoplossingen. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij voorop. Altrex heeft als doel het werk voor haar klanten veiliger te maken door zelf te innoveren en op zoek te gaan naar vernieuwing.

Sterk, solide, betrouwbaar en veilig zijn kenmerken van de steigers, trappen en ladders van Altrex. Dit zijn tevens ook de kenmerken van het team van Altrex en om sterk en solide in de toekomst verder te kunnen, heeft Altrex zich tot Xibis gewend om de huidige Infor LN10.6 on-premise omgeving te migreren naar Infor CloudSuite.

Doelen voor het migreren naar Infor CloudSuite

De volgende verbeteringen/wijziging heeft Altrex voor ogen:

  • Trachten het eigen en Infor maatwerk zoveel mogelijk te vervangen door standaard componenten, indien nodig Infor maatwerk vervangen door extensies
  • Interfaces via de nieuwe Infor OS technologie/API’s van Infor
  • Vervanging van HiDOX FormDesigner door Infor Report Designer
  • Integraties met ISPNext factuurscanning, IQBS en CRM oplossing van Togetr dienen behouden te worden
  • Met Infor LN CloudSuite een toekomst vaste basis te leggen waarmee men eenvoudig mee kan groeien met de nieuwste functionaliteiten van Infor. Geen technisch beheer meer hoeft te doen en eenvoudiger kan integreren met externe systemen door middels van Infor OS

Quote door Tim Tollenaar, Teamleider IT bij Altrex:

Samen met Xibis verwachten we een succesvolle migratie naar Infor LN CloudSuite.

Altrex heeft Xibis gekozen voor de migratie naar Infor LN CloudSuite vanwege hun reeds opgedane ervaring in het implementeren van dit systeem. Het succesvolle trackrecord van Xibis gaf ons het vertrouwen dat ze de juiste partner zijn voor deze migratie. Ze hebben een indrukwekkend staat van dienst, kennen het platform van binnen en van buiten, en beschikken over de technische vaardigheden om ons succesvol te begeleiden.

Over Xibis

Xibis B.V. richt zich al sinds 1989 op het optimaliseren, migreren en implementeren van software bij bedrijven in de industrie en handel. Altijd op basis van de Infor Baan ERP producten Baan IV, Baan V en Infor LN. Xibis heeft een no-nonsens aanpak wat door vele MKB en grote bedrijven die Xibis als IT-partner hebben gekozen wordt gewaardeerd. Met een zeer ervaren, sterk gecommitteerd, stabiel, pragmatisch en gemotiveerd team zet Xibis zich in om de verbeteringen/wijziging van Altrex te behalen. Het grote voordeel van werken met Xibis is dat persoonlijk contact en kennis van haar klanten hierbij altijd weer centraal staat. Niet voor niets heeft Xibis de slogan: “Groot genoeg voor flexibiliteit en klein genoeg voor klantgerichtheid”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *