10/08/2016

Partners

 

Infor

Infor is continue bezig relaties aan te gaan met bedrijven waarvan de hardware, software en diensten een aanvulling zijn op de eigen portfolio. Dit resulteert in betere zakelijke oplossingen voor klanten over de hele wereld. De partners van Infor verhogen de waarde van de Infor oplossingen.

Xibis is zowel reseller als servicepartner van LN voor de industrie en handel in Nederland.

Sinds eind 2018 is Xibis trots op haar status Infor Gold Partner voor de Benelux. Xibis is hiermee de eerste channel partner in deze regio met deze status. Een bekroning voor de koers die Xibis sinds jaren samen met Infor vaart om toonaangevend te zijn en zich te onderscheiden in de markt dankzij passie, klantfocus en vakmanschap.

 

Biyond

De consultants van Biyond zijn specialisten op het gebied van Business Intelligence en Performance Management.Zij helpen u om betere beslissingen te nemen door de juiste informatie te creërenen beschikbaar te stellen.

Wat is Business Intelligence precies? Bij Biyond verstaan zij onder Business Intelligence het creëren van relevante en consistente informatie. Informatie die u nieuwe inzichten in uw business geeft en u helpt om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Om deze beslissingen te kunnen nemen is het nodig om data uit verschillende bronnen te verzamelen, op te slaan en te analyseren. Deze informatie kan betrekking hebben op uiteenlopende aspecten binnen uw bedrijfsvoering. Van finance, sales en risicomanagement tot klantgedrag, e-commerce en de supply chain.

Biyond zorgt dat de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste personen in het juiste formaat terecht komt. Dit wordt gedaan door op gerichte wijze data te verzamelen, registreren en analyseren. Vervolgens worden de van daaruit resulterende informatie en kennis in besluitvormingsprocessen toegepast om de prestatie van uw organisatie te verbeteren.

 

HiDOX

HiDOX is uw leverancier van een volledig geïntegreerde documentoplossing voor ERP-systemen. Elk bedrijf besteedt veel tijd en aandacht aan de creatie van het bedrijfsimago. Een van de belangrijkste dingen daarbij is de huisstijl. En met name dat deze consequent wordt doorgevoerd in alle documenten. Maar de opmaak van ERP-documenten heeft beperkingen.

HiDOX heeft hiervoor de intelligente hightech oplossing FormDesigner ontwikkeld. De kracht van FormDesigner is dat uw ERP-documenten er nooit meer als statische saaie ASCII-georiënteerde documenten uit zullen zien. De software van FormDesigner is volledig geïntegreerd in uw ERP-systeem. U werkt binnen de structuur van uw systeem. FormDesigner beschikt over gebruiksvriendelijke en dynamische tools, waarmee u in één handeling documenten de juiste vormgeving en uitstraling geeft. Dit geldt voor al uw documenten: formulieren, offertes, order, facturen, prijslijsten, rapporten, etc.