10/08/2016

Over Xibis

overxibis-small

Xibis realiseert meerwaarde met betrekking tot uw investering in Baan IV, Baan V en Infor LN software

Al sinds 1989 levert Xibis voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven optimalisaties, implementaties, (data)migraties, projectmanagement, add ons (urenverantwoording, barcode scanning en capaciteitsplanning), maatwerk, opmaak/distributie/opslag van externe documenten, business intelligence, technisch beheer en helpdesk-functie (1 loket). In de loop van de jaren is daar ook beheer aan toegevoegd. Sinds 2011 is Xibis Infor partner voor Nederland voor ERP-software.

Vanaf eind 2018 draagt Xibis met trots de status Infor Gold Partner voor de Benelux. Xibis is hiermee de eerste channel partner in deze regio met deze status. Een bekroning voor de koers die Xibis sinds jaren samen met Infor vaart om toonaangevend te zijn en zich te onderscheiden in de markt dankzij passie, klantfocus en vakmanschap.

Xibis is op dit moment actief bij meer dan 80 trouwe en tevreden klanten in de machine- en apparatenbouw, automobiel industrie, voedingsmiddelen industrie, vliegtuigbouw, projecten en service, handel, bouwtoeleveringsindustrie en meubelbranche. Xibis heeft de afgelopen jaren meer dan 100 projecten naar tevredenheid afgerond. Hierbij is Xibis ook vaak actief op het gebied van beheer en maken de klanten daarbij gebruik van de Xibis helpdesk.

Het grote voordeel van werken met Xibis is dat persoonlijk contact en kennis van uw processen en bedrijf altijd weer centraal staan.
De consultant die implementeert is later ook weer degene die u ondersteunt bij verdere optimalisatie of u helpt via de helpdesk van Xibis. Met een daarbij op uw behoefte afgestemde inzet variërend van een aantal uren tot een intensieve ondersteuning op een langdurig traject. De pragmatisch ingestelde professionals met veel ervaring en dieptekennis richten zich, samen met de klant, op de te behalen doelen. Dus geen dikke rapporten. Xibis vertaalt complexe zaken naar voor de klant haalbare en eenvoudig te onderhouden “best practice” oplossingen. Deze eenvoudig te implementeren oplossingen worden door Xibis aanbevolen in plaats van theoretisch mooie, maar in de praktijk vaak moeilijk te realiseren oplossingen.

De thuismarkt van Xibis is de Benelux. Voor grote klanten wordt ook buiten de Benelux gewerkt.

De kracht van Xibis is dat zij groot genoeg is voor flexibiliteit en klein genoeg voor klantgerichtheid