Specialist in ERP-bedrijfssystemen van Infor

Xibis in Barneveld richt zich volledig op ERP-bedrijfssystemen van Infor. Binnen het Infor systeem bieden wij de maakindustrie in de Benelux een breed en diep dienstenpakket. Dit omvat implementaties en upgrades, migratie naar de Cloud, optimalisatie van systemen, ontwikkeling van maatwerk en detachering. Xibis kan ook het volledige technische beheer verzorgen van uw ERP-omgeving. Heeft u een interim-specialist nodig? Ook die biedt Xibis.

Een breed en diep servicepakket

Xibis is volledig gefocust op Infor LN software. Binnen dit specialisme bieden we opdrachtgevers een breed en diep dienstenpakket:

Implementatie
Bij Xibis gaan we verder dan het simpelweg vereenvoudigen en implementeren van bedrijfsprocessen. Ons doel is om uw bedrijfsvoering te optimaliseren door efficiëntie, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en databeheer te verbeteren. Onze unieke hybride aanpak, een combinatie van de waterval- en Agile-methodiek, zorgt ervoor dat uw systeem perfect aansluit bij de behoefte van uw organisatie. Door het vroegtijdig betrekken van de key-users gedurende het implementatieproces borgen we een flexibele, samenwerkingsgerichte en naadloze integratie van het nieuwe ERP-systeem.
Optimalisatie
Verandering is een continu proces in bedrijven, economie en technologie. Door Infor ERP-systemen slim aan te passen en/of standaard functies uit te breiden, draagt Xibis bij aan efficiëntere werkprocessen. Op basis van vele implementaties beschikken wij over veel praktische kennis om standaard Infor LN-functies dusdanig in te richten dat customizen en maatwerk niet nodig zijn.
Migratie
Infor bedrijfssystemen van on-premises verplaatsen naar hun Cloudomgeving? Xibis heeft alle kennis in huis voor een soepele migratie naar Infor CloudSuite Industrial Enterprise, desgewenst met gelijktijdige optimalisatie van uw omgeving. Werken in de cloud geeft tal van voordelen: kostenbesparing, betere schaalbaarheid, goede toegankelijkheid van data en tools en betrouwbaarheid. De specialisten van Xibis zorgen ervoor dat uw bedrijf maximaal profiteert van deze voordelen.
Beheer

Systemen worden complexer en daarmee ook het applicatie- en systeembeheer. Zeker in dit tijdperk van cloud computing. Xibis neemt het technisch beheer van uw Infor bedrijfssysteem voor haar rekening. Dit bespaart uw organisatie tijd en zorgt ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van die ene medewerker. Bij Xibis staat een deskundige servicedesk voor u klaar.

Detachering
Voor een specifiek automatiseringsproject of tijdelijke invulling van een ict-functie heeft Xibis de juiste specialisten beschikbaar. Van finance controllers, projectleiders, systeembeheerders tot specialisten dataverbetering. Operationele ondersteuning op ERP-gebied? Vullen we in! Xibis heeft al tientallen jaren ervaring in het detacheren van specialisten en beschikt over een groot snel aantal inzetbare (Infor) professionals.

Direct contact met ons (office) management?

Medewerker Sijmon van den Berg
General Manager

Sijmon heeft Civiele techniek gestudeerd op de toenmalige HTS. Na ervaring ‘op zee’ als werkvoorbereider die de golfkracht en stroming voor schepen simuleerde en berekende, ging hij aan de slag als implementatie consultant in de bouw bij de firma Baan. Hierna volgden de functies als projectmanager, teammanager en general manager voor Benelux, Israël en Zuid-Afrika, om uiteindelijk in augustus 2011 het avontuur aan te gaan om Xibis verder uit te bouwen, eerst als business development manager en de laatste drie jaar als general manager. Buiten zijn werk geniet Sijmon van zijn kleinkinderen, lezen, wandelen, racefietsen, gravel biken, de natuur, en heeft de inzet voor de stichting Kimon ook zijn hart. Sijmon staat bekend als een echt familiemens.

Henk Jan Habermehl
Operations Manager

Volgend op zijn bachelor en master Bedrijfskunde, is Henk Jan al bijna 38 jaar een zeer ervaren Projectleider en Business Consultant bij zowel kleine(re) als middelgrote productie-, handels- en service verlenende bedrijven in binnen- en buitenland. Met zijn hands-on mentaliteit is hij gewend om op het snijvlak van organisatie, automatisering en informatievoorziening te opereren, waarbij zowel op directie als uitvoerend niveau gecommuniceerd wordt. Hij heeft bijna 38 jaar implementatie ervaring met alle Baan versies van BOCS/BPCS 1.3 t/m de meest recente versies van Infor LN in de Cloud en on-premise t/m Infor LN10.7.

Jan-Willem Maat
Finance Manager

Jan-Willem is een praktisch ingestelde Finance Business Consultant met overzicht en inzicht. Hij is conceptueel sterk maar heeft ook een nadrukkelijke “handen uit de mouwen” mentaliteit. Jan-Willem is gedreven en enthousiast. Hij heeft uitstekende kennis van en ervaring met Baan IV, Baan V en Infor LN Finance, kostprijzen, financiële integraties en Multi-site concepten. Voor de logistieke gebieden binnen Baan IV, V en Infor LN heeft Jan-Willem een goede basiskennis. Jan-Willem besteedt zijn vrije tijd graag aan een potje hokey, pianospelen en vakanties in Italië met zijn gezin. Ook van een potje carnaval vieren is hij niet vies.

Sales Manager

Jan heeft een berg aan ervaring. Sinds 2017 werkt hij bij de Infor Global Services organisatie binnen de Benelux. Bij Xibis is hij sinds 2023 werkzaam als Sales Manager. Jan wordt omschreven als analytisch met een hardwerkende persoonlijkheid. Hij is een sterke relatiebouwer, die oplossingsgericht te werk gaat. In zijn vrije tijd houdt hij van gamen, wandelen met de hond, Netflixen en het luisteren naar klassieke muziek. Zo nu en dan is hij te vinden op de tennisbaan als hij weer eens is uitgedaagd tijdens een borrel of feestje.

Olaf van der Sanden
Planning en Technisch Consultancy Manager

Door zijn ervaring in diverse functies binnen verschillende segmenten van het bedrijfsleven, is Olaf uitstekend in staat om met alle lagen van de organisatie goed te communiceren. Hij is een klantgerichte project- en servicelevelmanager met een brede kennis van zaken m.b.t. Infor software en ICT. Olaf heeft een mensgerichte instelling en een open persoonlijkheid. Een echte teamplayer die altijd het beste voor de klant zoekt en zijn team weet te motiveren. Olaf houdt van wandelen in de bergen, hardlopen, wielrennen en squash.

Pieter Lekkerkerker
Innovation Manager

Pieter is een gedreven consultant met 20 jaar ervaring in de logistiek en productie. Hij heeft snel inzicht in bedrijfsprocessen en weet deze om te zetten in praktische oplossingen in het ERP-systeem. Hij gaat resultaatgericht te werk en heeft een handen uit de mouwen mentaliteit, waarbij hij bekend staat als een echte bruggenbouwer. In zijn vrije tijd is Pieter zeer actief in de kerk. Op zaterdag kan je hem vinden in de dierenweide in Acht: het is mooi om hier buurtbewoners te ontmoeten en het verzorgen van de dieren werkt voor Pieter ontstressend.

Helen Meijer
Consultancy Manager

Met een jarenlange ervaring in het professionaliseren van projectmatig werken en het implementeren van ICT en ERP processen, zorgt Helen ervoor dat projecten succesvol worden uitgevoerd. Een goed analytisch vermogen stelt haar in staat om de inrichting en uitvoering van projecten en portfolio’s effectief vorm te geven. Het mooie van projecten vindt Helen de gezamenlijkheid in het bereiken van de beoogde doelen en resultaten. Haar vrije tijd brengt ze graag met familie en vrienden door onder het genot van een hapje en drankje. Ze luistert graag naar muziek en houdt van uitwaaien op het strand.

Willeke Duijst-de Jong
Office Manager

Vanuit haar enthousiasme en positiviteit is Willeke een betrouwbare en behulpzame aanwinst voor Xibis. Als office manager houdt Willeke zich bezig met de financiële aspecten binnen het bedrijf waarbij ze nauw samenwerkt met de Finance Manager. Haar gevoel voor cijfers en haar financiële kennis zijn erg waardevol. In haar vrije tijd staat Willeke graag in de keuken om heerlijke gerechten te bereiden, brood te bakken of zeep te maken. Ook houdt ze ervan om creatief bezig te zijn. 

Nellie Lodders
Office Manager

Door haar ervaring in diverse functies binnen verschillende segmenten van het bedrijfsleven is Nellie een breed inzetbare office manager. Naast ervaring binnen de professionele dienstverlening, heeft zij ervaring met het organiseren van evenementen, het optreden als gastvrouw en het verzorgen van interne communicatie. Bij Nellie is aan enthousiasme geen gebrek. Ze is creatief, sociaal, flexibel en pro-actief. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met urban sketching en sportieve uitdagingen.

Samen voor goud

Infor logo-grijs
ISP
Tradecloud
HiDOX
SynQ
biYond

Heb je een vraag over of uitdaging aan ons?

8 + 13 =