10/08/2016

Implementatie

Het implementeren van een nieuw businesssysteem is vandaag de dag een complex project.

De complexiteit is ten dele het gevolg van het feit dat het business kritisch is, maar ook de huidige businesssystemen aanmerkelijk meer functies omvatten dan de oudere versies van de systemen. De implementatie project doelstelling moet dan ook zijn om een 100% transparantie tussen de businessprocessen van de klant en de opzet van het businesssysteem te creëren. Bij Xibis bieden wij een volledige ondersteuningsaanpak voor implementaties van het opstellen van een bedrijfs blue-print tot en met go live support en nazorg.

Wij zijn ook bereid de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor een verdere roll-out, wat betekent dat wij de huidige opzet met voor gedefinieerde requirements van het moeder bedrijf of een zusteronderneming implementeren en aanpassen op de lokale / landspecifieke requirements.

Voor de implementatie maken wij gebruik van de beproefde Baan Target methode. Deze kan eenvoudig geschaald worden naar de omvang en gewenste kwaliteit van het project en afgestemd op de financiële effectiviteitsnormen van de klant.

Bovendien hebben wij een uitgebreide ervaring in data migratie. Dit zorgt met name voor eenvoudigere en minder arbeidsintensieve implementaties.

Een goede consultant kent z’n klant en zijn processen en is in staat om op de verschillende niveaus te communiceren om zijn kennis over te brengen op de medewerkers van de klant.

Echte applicatie consultants kent Xibis dan ook niet. Applicatie kennis gecombineerd met business kennis en project management kwaliteiten treft u aan bij de Xibis mensen.

Naast de inrichting van het systeem en de kennisoverdracht zal de Xibis consultant u ondersteunen bij het aanmaken van reports, conversies en integraties met overige systemen.