Samenwerking tussen SynQ-IT en Xibis

Het B2B webplatform MarketTools Cloud van SynQ-IT en de jarenlange ervaring op gebied van Infor ERP-oplossingen van Xibis brengt optimale digitale communicatie gekoppeld aan de centrale ERP-systemen van organisaties.


Gorinchem, 22 juni 2023  – Xibis, specialist in Infor ERP-oplossingen gaat met SynQ-IT een samenwerking aan waardoor bestaande data uit Infor LN overgenomen en beschikbaar gesteld worden aan de CMS en Webshop/Dealerportaal oplossing van SynQ-IT voor commerciële integratie met klanten/dealers.

De software van SynQ-IT is:

  • Best in class op het gebied van Business to Business commercie
  • Heeft een standaard integratie met Infor LN
  • Is gebouwd op state of the art technologie
  • Wordt door SynQ-IT gehost en beheerd in de Cloud

Door deze samenwerking van SynQ-IT en Xibis worden klanten van Xibis nog meer volledig ontzorgd op het gebied van Business to Business commercie of service. Samen stellen SynQ-IT en Xibis:

  • Geeft u als klant maar aan wat uw digitale verkoop/service strategie is
  • Samen met u maken we dit waar

SynQ-IT:

De combinatie van de Infor LN expertise van Xibis en onze kennis van webapplicaties en digitale uitwisselingen voor B2B vormt een scala aan nieuwe toepassingen waarmee bedrijven de volgende stap kunnen maken naar hun dealers en eindklanten. Met een strakke integratie van data, een architectuur van componenten en slimme procedures vormen we efficiénte systemen zonder overlap en met minimaal beheer.

Xibis:

We zijn blij dat wij met SynQ-IT een partner hebben gevonden die naast een zeer goede business tot business verkoop en service oplossing ook een volledige integratie met Infor LN voor zowel on-premise klanten als Cloud beschikbaar stelt. Daarmee hebben wij een strategische partner gevonden die voor onze klanten een toekomstvaste oplossing kan leveren tegen optimale prijs prestatie, zonder dat u als klant wordt geconfronteerd met extra kosten voor integratie/upgrades/migratie.

MarketTools Cloud

Een web platform dat al uw producten en diensten online beschikbaar maakt. 24/7 Gekoppeld aan uw Infor LN-omgeving, dus altijd up-to-date en nooit dubbele invoer. Structureel ontworpen met de focus op B2B uitdagingen. Software die efficiënt omgaat met grote hoeveelheden informatie en flexibel genoeg is om te voldoen aan de eisen van uw klanten.

Over SynQ-IT

We zijn een gedreven team, flexibel en competent. Onze passie is het ontwikkelen van innovatieve, professionele software voor de uitdagingen in B2B. dat doen we al vele jaren. MarketTools Cloud is ons product maar ook een filosofie. Niet alleen uitstekende applicaties leveren maar ook voor jaren daarna de beste support en betrouwbaar advies. Samen met Xibis werken we met elk project aan een succesvol partnership voor de lange termijn.

Over Xibis

Al sinds 1989 richt Xibis zich op het optimaliseren, migreren en implementeren van software bij zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven in de industrie en handel. Altijd op basis van Infor Baan ERP producten: Baan IV,  Baan V en  Infor LN On-Premise/Cloud. De aanpak van Xibis kenmerkt zich als een no-nonsens aanpak. Deze Xibis-aanpak wordt gewaardeerd door de vele industriële bedrijven die Xibis als ERP-partner hebben gekozen.  

Bij Xibis werken professionals met veel ervaring en dieptekennis van Infor LN. De pragmatisch ingestelde consultants richten zich, samen met de klant, op de te behalen doelen. Xibis vertaalt complexe zaken naar voor de klant haalbare en eenvoudig te onderhouden “best practice” oplossingen. Voor meer informatie, zie www.xibis.nl.


Voor meer informatie

Sijmon van den Berg (s.vandenberg@xibis.nl)

Jan Pijpers (j.pijpers@xibis.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *