KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk B.V. kiest voor Xibis om Infor CloudSuite te implementeren

 

KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk B.V. is een familiebedrijf dat in 1966 is opgericht in Weert, Limburg.

In de ruim 50 jaar van haar bestaan heeft KOTI een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis, expertise en oplossingskracht opgebouwd voor de ontwikkeling en productie van klantspecifieke borsteloplossingen voor de meest uiteenlopende industrieën.

Met behulp van een modern machinepark zorgt KOTI dat haar klanten een eindproduct van topkwaliteit kunnen produceren.

Hiermee focust KOTI zich volledig op het leveren van een toevoeging/meerwaarde die bijdraagt aan de optimalisatie van productieprocessen. Borstels vervullen namelijk onopvallende maar juist essentiële functies binnen het productieproces. Vrijwel overal waar producten of materialen behandelt worden zijn ze te vinden. Om deze processen te kunnen blijven optimaliseren, heeft KOTI zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van borsteltechnologie.

Inmiddels is de KOTI Groep uitgegroeid tot een concern met 14 vestigingen wereldwijd. De strategie is gericht op het continueren van de sterke groei (expansie) van de organisatie wereldwijd.

Doelen voor het implementeren van Infor LN

Om de sterke groei op te vangen is vernieuwing van het huidige ERP applicatielandschap noodzakelijk. KOTI heeft hiertoe intensief onderzoek gedaan naar het meest geschikte ERP pakket en implementatiepartner voor de gehele KOTI groep.

De klantgerichte aanpak van Xibis en het uitgebreide pakket aan functionaliteiten van Infor heeft KOTI doen besluiten de implementatie van Infor CloudSuite Industrial Enterprise neer te leggen bij Xibis.

 

De implementatie van het nieuwe ERP pakket helpt KOTI de belangrijkste bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en te beheren voor optimale prestaties binnen de gehele groep.

 

Quote door KOTI Industrieel en Technisch Borstelwerk B.V.:

’Er is gekozen voor Xibis vanwege de jarenlange ervaring (sinds 1989) met het implementeren van het ERP pakket Infor LN bij productiebedrijven. Zowel grote, middelgrote en kleine productiebedrijven mag Xibis tot zijn klantenkring noemen. Aangezien er zich binnen de KOTI Groep zowel grote als kleine productiebedrijven bevinden is dit een goede match.
 
Ook heeft Xibis veel ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en was er direct een goede klik met de consultants van Xibis die aan ons werden voorgesteld nog voordat de opdracht werd verleend’’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *