Xibis Holding B.V. verkoopt haar belang in Xibis ICT B.V. aan ISO Groep

Met ingang van 1 juli 2020 heeft Xibis Holding B.V. haar belangen in kantoorautomatiseerder Xibis ICT B.V. en al diens activiteiten aan ISO Groep verkocht. Ruud Kriekaart en Sijmon van den Berg namens Xibis Holding B.V., Kees Thoutenhoofd, algemeen directeur ISO Groep en Marcel Zakonski namens Xibis ICT B.V., tekenden de officiƫle overeenkomst.
Voor Xibis B.V., implementatiepartij voor de bedrijfssystemen van Baan IV, Baan V en Infor LN wijzigt er niets.

Xibis ICT B.V. zal vanaf heden als zelfstandige entiteit binnen ISO Groep doorgaan als ISO Groep ICT. Klanten van Xibis ICT B.V. blijven verzekerd van de dienstverlening van Xibis ICT B.V. doordat de drie huidige medewerkers van Xibis ICT B.V. mee gaan naar ISO Groep en de vertrouwde gezichten zullen blijven vormen. De ISO Groep is een bedrijf met focus op kantoordigitalisering die alle disciplines – IT, telefonie en print, service & advies – onder eigen vlag heeft. ISO Groep heeft vestigingen in Haaften en Veenendaal.

Xibis B.V. blijft 100% dochter van Xibis Holding B.V. Deze specialist in de bedrijfssystemen van Baan IV, Baan V en Infor LN levert alle typen diensten binnen de scope van deze systemen voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven in de industrie en handel. De dienstverlening van Xibis B.V. heeft als kerntaak het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de hand van doelgerichte IT-oplossingen. In 2018 heeft Xibis de status Infor Gold Partner gekregen.

ISO Groep en Xibis B.V. zullen in de toekomst strategisch blijven samenwerken en zo gezamenlijk het beste van twee werelden aan klanten bieden.

v.l.n.r. Kees Thoutenhoofd, Ruud Kriekaart, Sijmon van den Berg en Marcel Zakonski

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *