Xibis aanwezig op het Business Software Event 2017

Dit jaar zal de inmiddels vierde editie van het Business Software Event plaatsvinden. Een nieuwe locatie, nieuwe datum en nieuwe uitstraling maakt het evenement net even anders dan voorgaande jaren en daardoor extra aantrekkelijk om eens een bezoek te brengen.

Voorgaande jaren werd het evenement eind november georganiseerd. Omdat dit doorgaans een drukke tijd is, vindt het evenement dit jaar op 28 september 2017 plaats. Ook de locatie heeft een verandering ondergaan, nl de spiksplinternieuwe Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het Business Software Event richt zich op de industrie in Nederland en België. Het evenement zal aangevuld worden met een hoogwaardig congres met zorgvuldig samengestelde lezingen over de laatste software-ontwikkelingen en succesvolle praktijkcases.

Van 10:00 tot 17:30 zullen de deuren open staan voor bezoekers. Xibis zal samen met Togetr op de beurs aanwezig zijn. Net als voorgaande jaren hopen wij je de hand te kunnen schudden tijdens het Business Software Event 2017!