Vostermans implementeert Infor LN samen met Xibis

Vostermans Ventilation heeft haar hoofdkantoor in Venlo en vestigingen in China, Maleisië en de Verenigde Staten. Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd axiaal ventilatoren voor de industriële en agrarische markten.

Ervaring en toewijding

Het ervaren personeel van Vostermans Ventilation is toegewijd aan het bieden van een oplossing voor optimale ventilatie binnen de gewenste omgevingen van haar klanten. Zij helpen graag bij het ontwerpen van nieuwe systemen, het oplossen van technische problemen of het bieden van assistentie bij aankoop. Multifan producten van Vostermans staan bekend om de hoge kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur.

Om de hoogstaande kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen alsook internationaal gestroomlijnd te kunnen blijven opereren, heeft Vostermans Ventilation gekozen voor implementatie van Infor LN10.7, Infor OS en Infor Factory Track Warehouse Mobility. Dit alles met behulp van de expertise en ervaring van Xibis.

Doelen voor het implementeren van Infor LN

Onderstaand een greep uit de verbeterpunten die Vostermans met de inzet van Infor LN, Infor OS en Infor Factory Track Warehouse Mobility wil gaan bereiken:

  • Verbetering van efficiency en kwaliteit door altijd correcte en up-to-date informatie
  • Meer zekerheid over de status van commerciële orders, productiestromen, logistieke stromen en facturen
  • Beter beheersbare kosten door verbetering van de efficiency van het S&OP-proces
  • Ondersteuning van het werkvoorbereidingsproces voor de eigen productie
  • Borging van de verschillende bedrijfsprocessen met behulp van Workflow, inclusief traceerbaarheid
  • Toegangsbeheer op basis van functies/rollen
  • Toekennen van operationele Managementinformatie (dashboards) op basis van rol/functie
  • Uitfasering/eliminatie van zelfontwikkelde applicaties en oplossingen

Quote door de Senior Projectmanager bij Vostermans: “De totaal getoonde functionaliteit op het gebied van inkoop, productie, logistiek en de financiële verslaglegging hebben ons doen besluiten om voor het Infor LN systeem te kiezen. Vooral het concept om het hele bedrijf, naast de indeling in aparte financiële delen, als één logistiek bedrijf te definiëren in LN hebben ons over de streep getrokken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *