Henkelman kiest voor Infor ERP LN 10.5 en Xibis

Het snelgroeiende familiebedrijf Henkelman B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van state-of-the-art vacuümverpakkingsmachines. Om de stormachtige groei nog beter te beheren, beheersen en stroomlijnen, heeft Henkelman gekozen voor de pragmatische, krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing van Infor ERP LN 10.5. De implementatie ervan zal door Xibis worden uitgevoerd.

Voorsprong behouden en uitbouwen

Dankzij de voorsprong in vacuümtechnologie onderscheidt Henkelman zich in de markt met een breed en gevarieerd machineprogramma voor het vacuüm verpakken van zowel food als non-food producten. Een solide, Hollands kwaliteitsproduct dat zich kenmerkt door de combinatie van een strak, functioneel design, optimaal bedieningsgemak en een lange levensduur. Jeroen Burgmans, Technisch Directeur: “Wereldwijd werken wij met een uitgebreid en exclusief netwerk van meer dan 300 dealers in meer dan 80 landen. Dit netwerk staat borg voor een sterke, persoonlijke service en een snelle en adequate afhandeling. Om tegemoet te kunnen blijven komen aan de marktvraag en om onze slagkracht en professionaliteit verder te kunnen uitbouwen, hebben wij gekozen voor Infor ERP LN.”

Henkelman doelen implementatie Infor ERP LN

  • Beheersen van voorraad in de tijd (MRP), waarin op dit moment niet wordt voorzien.
  • Verbeteren van configuratiemogelijkheden, betere integratie in één systeem, beter integraal gebruik van artikeldata, meer modulair werken (verbeteren nesting en samenstelling) en een betere integratie met productie.
  • Oplossen van de huidige datagroei die performance problemen geeft in het huidige systeem.
  • Verbeterde ondersteuning voor de inkoop- en uitbestedingsprocessen.
  • Diverse kleine verbeter- en optimalisatiepunten die met Infor ERP LN goed te realiseren zijn.

Joost Franken, ICT Coördinator bij Henkelman: “Als internationaal marktleider is Henkelman toe aan de volgende stap in het proces van continue professionalisering en optimalisering. De keuze voor Infor ERP LN 10.5 en Xibis als uitvoerende partij gaat ons daar zeker bij helpen.”